Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Νίκη στην απεργία των Χαλυβουργών

Εδώ και δύο μήνες οι εργαζόμενοι στην Ελληνική Χαλυβουργία δείχνουν τον δρόμο του αγώνα και η αλληλεγγύη που εισπράττουν είναι τεράστια και μία από τις κινητήριες δυνάμεις τους.
Αξιέπαινη είναι και η στάση αρκετών οπαδών που στάθηκαν στο πλευρό των ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΩΝ έστω και με ένα πανό αλληλεγγύης(απει ρωταν,θυρα 13,che guevara club κ.α.) δείχνοντας ότι υπάρχουν ακόμα οπαδοί με συνείδηση και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

Με τη σειρά μας και μεις, θα θέλαμε να δείξουμε με αυτή την ανακοίνωση ότι στεκόμαστε στο πλευρό τους και με κάθε ευκαιρία θα στηρίζουμε τους Χαλυβουργούς και κάθε άλλον απεργό που πολεμάει ενάντια στον Καπιταλισμό.
Πρέπει πλέον να καταλάβουμε ότι αυτοί που μας κόβουν τις εκδρομές που βάζουν τα εισιτήρια σε εξωφρενικές για την εποχή τιμές είναι οι ίδιοι που μας κόβουν τους μισθούς μας πετάν στην ανεργία.

Κατά συνέπεια ο εχθρός δεν βρίσκεται στο απέναντι πέταλο ούτε φοράει διαφορετικό χρώμα κασκόλ αλλά κάθεται στα VIP και φοράει κουστούμι (και όχι μονο).
OΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΤΗ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: