Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Νέος Σύνδεσμος

Φίλαθλοι του Ηλυσιακού, 

Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη στέγαση των γραφείων του συνδέσμου φιλάθλων, RUDE BOYZ.

Μετά από πρωτοβουλία και εθελοντική εργασία των φιλάθλων, στεγάστηκε ο σύνδεσμος με σκοπό τη συσπείρωση του κόσμου του Ηλυσιακού, την υποστήριξη όλων των τμημάτων του Συλλόγου και ταυτόχρονα τη δημιουργία των προϋποθέσεων, έτσι ώστε οι νέοι της περιοχής να αγκαλιάσουν τον Ηλυσιακό και να είναι περήφανοι οπαδοί του Ηλυσιακού για τις επόμενες γενιές.

Σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται ζητάμε την ενεργή συμμετοχή όλων, ανεξαρτήτου ηλικίας, έτσι ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουμε για να δούμε τον Ηλυσιακό μας εκεί που θέλουμε.

Επειδή ο κάθε σύνδεσμος στηρίζεται στις συνδρομές των μελών του, έτσι και εμείς ζητάμε τη βοήθεια όλων των φιλάθλων του Ηλυσιακού.

Η τιμή της συνδρομής είναι προσιτή σε όλους. Είναι 5 Ευρώ το μήνα ή όποιος θέλει μπορεί να προπληρώσει 50 Ευρώ για όλο το χρόνο.

Την Τετάρτη 5/12/2012 και ώρα 20:30, σας καλούμε στα γραφεία του συνδέσμου να γνωρίσετε το χώρο, να γραφτείτε μέλη και να πάρετε μέρος στις αρχαιρεσίες για την εκλογή Δ.Σ.

Δικαίωμα ψήφου και υποβολής υποψηφιότητας θα έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη του συνδέσμου. Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές την ημέρα των αρχαιρεσιών.

Διεύθυνση: Πιερράκου 44 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 
Τρίτη - Τετάρτη - Παρασκευή 
19:00-22:00 

RUDE BOYZ

Δεν υπάρχουν σχόλια: